Kotisivujen päivityksestä

Posted on Updated on

Kolmatta päivää päivittelen Sun Hyvä Olon kotisivuja. Vaikka olen jo aiemminkin käyttänyt päivitykseen ja blogin/kotisivun rakentamiseen tätä käytössäni olevaa ohjelmaa (WordPress), havaitsen joutuvani lähes joka hetki ikään kuin aloittamaan alusta kokeilut sen suhteen, miten ja mistä mitäkin tapahtuu. Että sikäli taitaa minulla olla ”putkiaivot” :-p.

Kuvalähde: Pixabay.com

Ja samalla kun olen pitkäjännitteisellä sitkeydellä edennyt hitaasti, mutta varmasti sivuston muokkauksessa eteenpäin, sitä enemmän kiittelen aikoinaan kummastelemaani pakkoa tehdä kotisivut sosionomi (amk) opintojen yhteydessä. Tein tuolloin kotisivut edesmenneestä koirastamme, fila brasileiro Jekusta. Ja onnekseni säästin silloiset ohjeet, vaikka eipä niillä ole juurikaan mitään tekemistä tämän WP:n kanssa 🙂 . Eli sivuja on rakennettu taannoin ja nyt yrityksen ja erehdyksen kautta. Samalla kehittynee kärsivällisyys ja aivot saavat jumppaa. Vaihtoehtona toki olisi se, että joku muu tekee tämän puolestani. Tosin eipä sekään nopeaa olisi, kun pitäisi yhteensovittaa tekijän ja minun ajatukset sivuston rakenteesta ja ennen kaikkea sen sisällöstä myös teknisesti.

Millaisia kokemuksia sinulla on kotisivujen päivityksestä? Entä onko se kotisivujen tekeminen asia, josta haaveilet, mutta rohkeus ei ole vielä siihen riittänyt?